Click here please

Followers

More here

Monday, May 14, 2012

Wedding Gift with Lilac and Pink Roses..

Fresh flower with roses. It would be nicer if you use white lily ....


Call me for tempahan yeeee.....

yansweetfingers

58 comments:

  1. Replies
    1. yup..tapi kena baljar dgn guru lah..

      Delete
  2. woooo...cantik..kreatif nyer yan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de lah kreatif mana.. simple je tu.. tapi kena belajar lah kan,

      Delete
  3. nak belajar dr akak.....tp kite tak guna fresh flower kot....lari budjet...ajar la sy gubah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dear. alahhh akak buat pun simple2 je.. tgh belajar gak.. suka2..

      Delete
  4. cantik....salam kenal gak...

    ReplyDelete
  5. salam..cantik..kreatifnya,kalu saya ni kerastangan,xleh buat benda2 mcm nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa..i just buat yg simple2 je.. tp keras tangan ni dilatih hari2 lembut beb..

      Delete
  6. wow...cantik sangat...
    cincin tu pun cantik gler...hehe

    salam kenal...(",)

    ReplyDelete
  7. ehem..pandai yan menggubah hantaran..cantik sgt.. like it..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah pandai mana sangat pun.. sikit2 je..

      Delete
  8. kakyan,shah alam kat mana kedai murah untuk beli brg2 hantaran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak tau sangat. tapi selalu gak beli kat seksyen 9. akak dapat 15% diskaun selalunya.

      Delete
  9. Berseni jari jemari..cantik sangat yan. Suka
    sangat..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. depends on flower. kalau roses cam ni dalam RM80 sekali dgn gubahan..

      berminat ke??

      Delete
  11. Replies
    1. sikit2 je.. yg simple2 tu boleh lahhh..

      Delete
  12. Replies
    1. kalau gitu order lah nanti ye.. heee

      Delete
  13. COMEL SGT2 AKAQ .. T NK TEMPAH LA .. HEHEHE

    ReplyDelete
  14. haaa...elok sgt la..nnt kalo saya nk kawen, nk tempah kat cni je la... :)

    ReplyDelete
  15. It's beautiful... Those door gift pun sangat cantik..

    ReplyDelete
  16. salam
    terima kasih utk kunjungan :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...