Click here please

Followers

More here

Sunday, September 30, 2012

Candy as a Door Gift



yansweetfingers

simple..

20 comments:

  1. Walau nampak simple tapi sweet aas candy kan :)

    ReplyDelete
  2. skrg ni mmg trend mcm ni kan
    simple tp cantik

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah..cantiknyaaa...

    ReplyDelete
  4. Salam...kak yan tahun lepas Aina siapkan seribu door gift> Dah bagi pendapat tak payah nak paper beg bagai just bagi yg simple tp sweet macam yang kak yan buat ni. Finally memang teruk sangat buat kerja coz nak masuk baulu, telur bagai...penat...

    Aina suka botol2 yg cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sesorang buat memang lah penat sangat..

      Delete
  5. Replies
    1. salam kenal gak.. sorry late reply..

      buat simple2 boleh lahh..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...