Click here please

Followers

More here

Friday, January 25, 2013

Decorated Cookies Jar (2)

this is medium size.


yansweetfingers

32 comments:

  1. cantik jar ni..kreatif betul buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALHAMDULLILH..yang simple2 boleh lahh..

      Delete
  2. kreatif tuan blog ni...salam kenal & done follow sini juga. jom ke blog saya!

    ReplyDelete
  3. salam sis...
    kunjungan kali pertama di tempat sis..
    salam kenal dari TiranaAduka
    maaf saya dtg tanpa di undang sis..

    Tolong sebarkan: Cara Menegur ketika dalam solat Jumaat- TiranaAduka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..

      terima kasih.. tp i dah lama folow yr blog. cuma mungkin ada kala tak sempat berkunjung balas..

      Delete
  4. salam
    Ta tau.dan terima kasih byak2..saya hargai..
    Tak pe kalau ada kelapangan bru singgah tempat ta. ta tak kisah..
    Oh ya terima kasih sudi lapangkan masa di tempat ta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee...sama2 lah kita ye..selalunya this blog i terlepas pandang.

      Delete
  5. wak pon sukak kaler purpel tu jugakkk.,ahHKs

    ReplyDelete
  6. kalau buat tempahan utk wedding doorgift bape rm?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau wedding door gift tu buat yang kecik2 je lah kan..kalau yang macam ni, dalam RM10.. cam tu lah tergantung bahan yg digunakan..

      Delete
  7. assalamualaikum...cantik2 nyer...;)

    ReplyDelete
  8. cantik...suke kaler tu... i like.....:)

    ReplyDelete
  9. dalamnya letak gula2 .... boleh buat doorgift kan

    ReplyDelete
  10. Aslmkum, sweet sgt mcm product lovely lace...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam..

      wah!!..tinggi sangat pujian tuu... marah lovely lace nanti.hee

      Delete
  11. wah! sweetlah. nnt bila kakCT berhajat bolehlah contact awak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak ct.. INSYALLAHHH.. my contact number ada kann...

      Delete
  12. Wowww, sume ni cikgu wat sendri ker??? Hebatnye, kalo ade yg berkenan leh order nnti... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeee...sendiri.. alaaa sikit2.. tak berapa mahir sangat punn.. sureeee i mmg terima tempahan.. just lemme know yee..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...