Click here please

Followers

More here

Friday, January 4, 2013

Engagement Gifts - Purple for Nadia

yansweetfingers

Engagement gifts with purple theme. I mixed with decorated ribbons. 
 Potpourri in Paper Mache which imported from Kashmir. 
 A book and CD.
 Home made cookies in decorated jars. 3 different cookies. 
Ferrero Rocher 
 shirt 
Blueberry muffins. replacement for cake.
and the last one - fruit.



25 comments:

  1. Cantiknya... purple.. kreatifnya Kak Yan

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum yan...wah cantik la hantaran2 tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam.. ALHAMDULLILAH... simple je lah kann..

      Delete
  3. cantiknya decoration hantaran..ralit duk perati satu2 :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. ALHAMDULLILAH.. u suke yee.. i pun.. hee

      Delete
  5. cantiknya..kreatif betul yang buat
    suka yang ferrero tu..nyam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanksss...nanti nak tempah, call lah ye..heee..

      Delete
  6. cantiknya.... I like very much purple (^_^)

    ReplyDelete
  7. Salam Azian, Azian base kat mana ni ek? Bekas telur (kertas) range sekotak 40 - 50 sen ada tak? Untuk 500 pcs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam dear..

      i just kat rumah je.. kedai soon.. bekas kertas cam mana tu ek??or maybe i will show u later.. sebab esok nak ke Jakarta.. nanti i will let u know..

      Delete
  8. salam....mmg betul lah sweet finger.

    ReplyDelete
  9. orang kreatif ni bt apa2 pun menjadi jer..semuanya cantikkk

    ReplyDelete
  10. as salam mualaikum kak..sy follow blog yang cantik ni...salam kenal kak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...